NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Tickets

Festivaltickets
  • Combifestivalticket (geldig van 4 t.e.m. 7 juli): 309 euro
  • Dagfestivalticket donderdag 4 juli: 134 euro
  • Dagfestivalticket vrijdag 5 juli: 134 euro
  • Dagfestivalticket zaterdag 6 juli: UITVERKOCHT > wachtlijst
  • Dagfestivalticket zondag 7 juli: UITVERKOCHT > wachtlijst

Ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage.

Tickets voor Rock Werchter 2024 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Elk festivalticket geeft recht op een gratis treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter.

❗ Plan je te overnachten op één van de festivalcampings? Vergeet dan naast je festivalticket ook je campingticket niet aan te kopen! Een overzicht van alle kampeermogelijkheden vind je bij 'Campingtickets'.
 

Campingtickets

Kamperen hoort bij festivals. Ga jij voor de full experience? Vergeet dan niet je campingticket of package te boeken. Een overzicht van het aanbod:

The Hive. Topcamping meets topbeleving. The Hive bevindt zich vlakbij het Festivalpark en wordt uitgebaat door de festivalorganisatie.

  • Campingticket The Hive (UITVERKOCHT!): voor wie met eigen tent naar The Hive komt, voor wie basic doch goede faciliteiten wenst. Een regulier ticket voor The Hive kost 39 euro (incl. servicekosten).
  • The Hive My Space: voor wie graag wat meer ruimte heeft. The Hive My Space wordt aangeboden in verschillende afmetingen, met en zonder reeds opgestelde tent. Een pakket zonder tent is er vanaf 61,5 euro per persoon, met tent vanaf 121,5 euro per persoon.
  • The Hive Resort: voor wie wil 'glamperen' in stijl!
  • The Hive ADL i.s.m. Inter is er speciaal voor festivalgangers met een beperking. Een ticket voor The Hive ADL kost 39 euro (incl. servicekosten). Deze camping opent op donderdagochtend.

The Hive is vanaf woensdag 3 juli om 14 uur geopend. Wie op The Hive/The Hive MySpace/The Hive Resort of The Hive ADL kampeert, heeft ook toegang tot Central Park, waar het fijn samenkomen is.

Niet door de festivalorganisator uitgebaat, zijn de terreinen voor Camping Regular, allen op wandelafstand van het Festivalpark. Eerder basic van opzet, daarom niet minder gezellig. Deze campings openen op donderdagochtend.

Rock Werchter Mobilhome is er uitsluitend voor mobilhomes/campers/motorhomes, en biedt aangepaste faciliteiten.

Parkingtickets

Je koopt vooraf een parkingticket voor een bepaalde festivalparking als je in Werchter wenst te parkeren. Zonder parkingticket heb je geen toegang tot de parkings. De verkoop van parkingtickets start later.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Tickets worden pas later, in aanloop naar het festival bezorgd. We kiezen bewust voor deze uitgestelde verzending met als voornaamste doel de handel op de zwarte markt en ticketfraude tegen te gaan. 

Eerste hulp bij ticketproblemen

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Veilig tickets kopen

Bestel je tickets via onze officiële ticketpartner ticketmaster.be. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoop platform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn vaak hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de structurele doorverkoop van tickets aan banden legt. Desondanks tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt gekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Lees meer hierover via FOD Economie.