NL
Festivalpark Werchter Belgium

Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt. Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat.

Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse, de omstandigheden uitmuntend, het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Veelgestelde vragen

Lost & found

Sleutels, portefeuille, gsm kwijt? Niet leuk, maar kan gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden bij de infostanden verzameld. Zelf iets gevonden? Mogen we je vragen de gevonden voorwerpen dan naar de infostand te brengen? Onze dank is groot. 

Onze dienst lost & found is tot vrijdag 12 juli bereikbaar via lostandfound@rockwerchter.be.

Op maandag 15 juli worden alle nog niet-opgehaalde voorwerpen overgemaakt aan de gemeente Rotselaar, bereikbaar via verlorenvoorwerpen@rotselaar.be

Kan ik na afloop van het festival een terugbetaling vragen voor de resterende Coins*?

Ja, je kan een terugbetaling aanvragen vanaf donderdag 11 juli 2024 om 11u tot en met donderdag 25 juli 2024 om 23u59, via rockwerchter.be/cashless. Eens de periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag. Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen, dien je je te registreren.

(* enkel aangekochte Coins zijn terugbetaalbaar, zie verkoopsvoorwaarden)

Schrijf je in voor de Rock Werchter-nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van festivalnieuws, presales, updates en speciale acties!

Inschrijven