NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt. Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat.

Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse, de omstandigheden uitmuntend, het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Veelgestelde vragen

Festivaltickets
 • Combifestivalticket (geldig van 4 t.e.m. 7 juli): 309 euro
 • Dagfestivalticket donderdag 4 juli: 134 euro
 • Dagfestivalticket vrijdag 5 juli: UITVERKOCHT
 • Dagfestivalticket zaterdag 6 juli: UITVERKOCHT
 • Dagfestivalticket zondag 7 juli: UITVERKOCHT

Ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage.

Tickets voor Rock Werchter 2024 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Elk festivalticket geeft recht op een gratis treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter.

❗ Plan je te overnachten op één van de festivalcampings? Vergeet dan naast je festivalticket ook je campingticket niet aan te kopen! Een overzicht van alle kampeermogelijkheden vind je bij 'Campingtickets'.
 

Campingtickets

Kamperen hoort bij festivals. Ga jij voor de full experience? Vergeet dan niet je campingticket of package te boeken. Een overzicht van het aanbod:

The Hive. Topcamping meets topbeleving. The Hive bevindt zich vlakbij het Festivalpark en wordt uitgebaat door de festivalorganisatie.

 • Campingticket The Hive (UITVERKOCHT!): voor wie met eigen tent naar The Hive komt, voor wie basic doch goede faciliteiten wenst. Een regulier ticket voor The Hive kost 39 euro (incl. servicekosten).
 • The Hive My Space: voor wie graag wat meer ruimte heeft. The Hive My Space wordt aangeboden in verschillende afmetingen, met en zonder reeds opgestelde tent. Een pakket zonder tent is er vanaf 61,5 euro per persoon, met tent vanaf 121,5 euro per persoon.
 • The Hive Resort: voor wie wil 'glamperen' in stijl!
 • The Hive ADL i.s.m. Inter is er speciaal voor festivalgangers met een beperking. Een ticket voor The Hive ADL kost 39 euro (incl. servicekosten). Deze camping opent op donderdagochtend.

The Hive is vanaf woensdag 3 juli om 14 uur geopend. Wie op The Hive/The Hive MySpace/The Hive Resort of The Hive ADL kampeert, heeft ook toegang tot Central Park, waar het fijn samenkomen is.

Verblijf je tijdens het festival op The Hive en geniet je graag van een frisse Jupiler? Je kan vanaf nu gekoelde sixpacks Jupiler of Jupiler 0.0 vooraf bestellen via deze link. Gesjouw met blikjes richting tent is niet meer nodig. Lauw bier is verleden tijd voor jou. Je haalt je voordelig geprijsde, gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 op bij de stand op Central Park op The Hive, in ruil voor je voucher. Let op, het aanbod is beperkt. Dus wees er snel bij! Santé!

Niet door de festivalorganisator uitgebaat, zijn de terreinen voor Camping Regular, allen op wandelafstand van het Festivalpark. Eerder basic van opzet, daarom niet minder gezellig. Deze campings openen op donderdagochtend.

Rock Werchter Mobilhome is er uitsluitend voor mobilhomes/campers/motorhomes, en biedt aangepaste faciliteiten.

Coins

In het Festivalpark, The Hive en The Hive Resort betaal je eten en dranken met Coins, Rock Werchter’s eigen digitale munt. Coins koop je tijdens het festival aan via de QR-code op de tag van je festivalbandje, via de Rock Werchter app of bij de kassa’s. Eén Coin kost 3,5 euro. De aangekochte Coins worden bijgeschreven op de chip van je festivalbandje en zijn meteen inzetbaar. Swipe je bandje bij de lezer aan de drank-en eetstanden om af te rekenen.

Handig en tijdelijk met voordeel: koop nu al je Coins! 

Je kan op voorhand je Coins aankopen. Je geniet dan ineens ook van een mooi voordeel. Per 20 aangekochte Coins krijg je er immers eentje gratis bovenop. 

 1. Klik hier en maak een account aan
 2. Koppel je festivalticket (dat vind je in je Ticketmaster account) aan je account
 3. Koop Coins aan en geniet van het tijdelijk voordeel.

Bij aankomst in het Festivalpark, staan de reeds aangekochte Coins op de tag van je toegangsbandje dat je krijgt na scanning van je ticket. Aanbod onder voorwaarden, voordeelactie geldig tot en met 27 juni.

Veelgestelde vragen over Coins en Cashless op Rock Werchter. Uitgebreide informatie vind je hier.

 • Wij leggen graag met vrienden een potje. Hoe regelen we dit nu?
  Leg je graag met je vrienden een ‘potje’? Kies dan voor de groupie card! In plaats van elk afzonderlijk Coins op het polsbandje in te laden, worden gezamenlijk aangekochte Coins verzameld op een kaart die jullie delen. De groupie card is beschikbaar aan elke top-up kassa. Een minimum top-up van 10 Coins is vereist voor het verkrijgen van deze card. Nu enkel nog bepalen wie de drank gaat halen 😉
 • Kan ik na afloop van het festival een refund vragen voor de resterende Coins*?
  Ja, je kan een refund aanvragen vanaf donderdag 11 juli 2024 om 11u tot en met donderdag 25 juli 2024 om 23u59. Eens de periode is verstreken, worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. De terugbetaling gebeurt uiterlijk een maand na de aanvraag. Voor een terugbetaling wordt een administratieve kost van 1 Coin aangerekend. Om een terugbetaling aan te vragen dien je je te registreren. (*) enkel aangekochte Coins zijn refundable, zie verkoopsvoorwaarden.
 • Ik wil mijn festivalticket doorverkopen maar had reeds Coins opgeladen. Wat nu?
  Je kan je ticket veilig doorverkopen via Ticketmaster Doorverkoop. Eens je ticket verkocht, wordt het geannuleerd. De nieuwe tickethouder krijgt een nieuw ticket, met eigen unieke barcode, vrij van Coins. Je kan voor de reeds aangekochte Coins gelinkt aan het originele ticket een terugbetaling aanvragen tijdens de reguliere refundperiode. Opgelet als je een festivalticket waaraan Coins zijn gekoppeld verkoopt via een andere weg dan Ticketmaster Doorverkoop. De Coins blijven aan het ticket gelinkt. De nieuwe eigenaar kan er gebruik van maken. Wees er van bewust dat het verhandelen van tickets via niet officiële weg geheel op eigen risico is.
Kan ik met het openbaar vervoer naar Rock Werchter?

Natuurlijk, en graag! In je festivalticket zit 1 gratis treinticket op naam voor een H/T-reis in 2de klas vanuit een Belgisch vertrekstation naar Rock Werchter. Het eindtraject met een speciale bus van De Lijn is inbegrepen.

Alle praktische info hieromtrent volgt later.

Schrijf je in voor de Rock Werchter-nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van festivalnieuws, presales, updates en speciale acties!

Inschrijven