NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt. Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat.

Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse, de omstandigheden uitmuntend, het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.

Veelgestelde vragen

Festivaltickets
  • Combifestivalticket (geldig van 4 t.e.m. 7 juli): 309 euro
  • Dagfestivalticket donderdag 4 juli: 134 euro
  • Dagfestivalticket vrijdag 5 juli: 134 euro
  • Dagfestivalticket zaterdag 6 juli: 134 euro
  • Dagfestivalticket zondag 7 juli: UITVERKOCHT > wachtlijst

Ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage.

Tickets voor Rock Werchter 2024 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Elk festivalticket geeft recht op een gratis treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter.

❗ Plan je te overnachten op één van de festivalcampings? Vergeet dan naast je festivalticket ook je campingticket niet aan te kopen! Een overzicht van alle kampeermogelijkheden vind je bij 'Campingtickets'.
 

Campingtickets

Kamperen hoort bij festivals. Ga jij voor de full experience? Vergeet dan niet je campingticket of package te boeken. Een overzicht van het aanbod:

The Hive. Topcamping meets topbeleving. The Hive bevindt zich vlakbij het Festivalpark en wordt uitgebaat door de festivalorganisatie.

  • Campingticket The Hive: voor wie met eigen tent naar The Hive komt, voor wie basic doch goede faciliteiten wenst. Een regulier ticket voor The Hive kost 39 euro (incl. servicekosten).
  • The Hive My Space: voor wie graag wat meer ruimte heeft. The Hive My Space wordt aangeboden in verschillende afmetingen, met en zonder reeds opgestelde tent. Een pakket zonder tent is er vanaf 61,5 euro per persoon, met tent vanaf 121,5 euro per persoon.
  • The Hive Resort: voor wie wil 'glamperen' in stijl!
  • The Hive ADL i.s.m. Inter is er speciaal voor festivalgangers met een beperking. Een ticket voor The Hive ADL kost 39 euro (incl. servicekosten). Deze camping opent op donderdagochtend.

The Hive is vanaf woensdag 3 juli om 14 uur geopend. Wie op The Hive/The Hive MySpace/The Hive Resort of The Hive ADL kampeert, heeft ook toegang tot Central Park, waar het fijn samenkomen is.

Niet door de festivalorganisator uitgebaat, zijn de terreinen voor Camping Regular, allen op wandelafstand van het Festivalpark. Eerder basic van opzet, daarom niet minder gezellig. Deze campings openen op donderdagochtend.

Rock Werchter Mobilhome is er uitsluitend voor mobilhomes/campers/motorhomes, en biedt aangepaste faciliteiten.

Coins (drank- en eetbonnen)

In het Festivalpark betaal je voor drank en eten cashless met Coins. Ook op Camping The Hive en The Hive Resort zijn dezelfde Coins geldig. De chip op je polsbandje is jouw elektronische portemonnee waar je Coins oplaadt en vervolgens mee kan betalen.

Eén Coin kost 3.50 euro. Coins kan je opladen op je polsbandje aan de kassa’s ter plaatse, via een QR-code die je met de smartphone scant, of in de Rock Werchter mobile app.

Vanaf de loop van het voorjaar van 2024 zullen Coins al verkrijgbaar zijn via pre-top up. Meer informatie hierover volgt later.

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

Tickets worden pas later, in aanloop naar het festival bezorgd. We kiezen bewust voor deze uitgestelde verzending met als voornaamste doel de handel op de zwarte markt en ticketfraude tegen te gaan. 

Kan ik met het openbaar vervoer naar Rock Werchter?

Natuurlijk, en graag! In je festivalticket zit 1 gratis treinticket op naam voor een H/T-reis in 2de klas vanuit een Belgisch vertrekstation naar Rock Werchter. Het eindtraject met een speciale bus van De Lijn is inbegrepen.

Alle praktische info hieromtrent volgt later.