NL
Festivalpark Werchter Belgium

Dua Lipa op zaterdag 6 juli op #RW24

En daar is een volgende topnaam voor de komende editie van het festival! Ook Dua Lipa komt naar Rock Werchter 2024. Op zaterdag 6 juli zal ze als headliner schitteren op de Main Stage.

Dua Lipa, winnaar van 3 Grammy Awards en 6 BRIT awards, bracht afgelopen week ‘Houdini’ uit. De track luidt een nieuw hoofdstuk in haar carrière in na kaskraker ‘Future Nostalgia’ uit 2020. De single wordt met geweldige reviews overladen. Rolling Stone kopt ‘euforisch”, Billboard omschrijft ‘m als ‘gewoon magisch’. Nog meer goed nieuws voor Dua. Ze haalde net 2 nominaties binnen voor de Grammy’s 2024 vooor Song of the Year en Best Song Written for Visual Media, beiden voor de zomerse hit ‘Dance the Night’ van de soundtrack van de Barbie-film. In 2022 werd ze tot één van de artiesten van het jaar bekroond door zowel Variety als Billboard. Haar Future Nostalgia World Tour werd erkend als één van de meest indrukwekkende live shows.  Album ‘Future Nostalgia’ (2020) staat ondertussen al drie jaar onafgebroken in de Ultratop 100.  Haar dubbele doortocht in het Sportpaleis in mei 2022 getuigde van wereldklasse. Het wordt Dua Lipa’s tweede passage in Werchter. Op zaterdag 6 juli gaat ze shinen als headliner op #RW24. 

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10 uur. Pre-registreren - goed voor eerdere toegang tot festivaltickets - kan vanaf nu. Meer namen voor Rock Werchter 2024 worden binnenkort bekendgemaakt.