NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Muzikaal avontuur op Rock Werchter: de line-up van de Slope is rond

De Slope, het kleinste podium van Rock Werchter, brengt groots muzikaal talent naar het festival. Ondere andere Lovejoy, Amyl and the Sniffers, Mother Mother, STONE, IDLES en Sam Fender maakten de voorbije jaren hun Rock Werchter debuut op de Slope. Het vierde podium, dat in 2018 geïntroduceerd werd, is een broedplaats voor nieuw talent. De programmatoren van het festival hebben met veel zorg een avontuurlijke line-up samengesteld.

Op donderdag 4 juli ontdek je er The Southern River Band, Kingfishr, Alice Merton, Dehd, Skindred en The Clockworks. ​Sprints, The Rumjacks, Hot Mulligan, The Armed, Neck Deep en Against The Current staan op vrijdag 5 juli op de Slope. Op zaterdag 6 juli knallen Peuk, Deadletter, Psychedelic Porn Crumpets, Bob Vylan, Palaye Royale en Prins S. en De Geit in de arena. ISE, HotWax, Scowl, Soccer Mommy, The Snuts en High Vis veroveren de Slope op zondag 7 juli.

Met de toevoeging van de Slope acts, is de line-up voor Rock Werchter 2024 helemaal rond. De timetable wordt binnenkort gedeeld. Stay tuned!

Festivaltickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Dagtickets voor zaterdag 6 juli en zondag 7 juli zijn uitverkocht. De allerlaatste dagtickets voor vrijdag 5 juli zijn nu verkrijgbaar. Combitickets evenals dagtickets voor donderdag zijn nog beschikbaar.