NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Lenny Kravitz op donderdag 4 juli op Rock Werchter

Tijdloos. Explosief. Romantisch. Inspirerend. Dat zijn de vier kernwoorden waarmee Lenny Kravitz zijn nieuwe - en 12de - studioplaat ‘Blue electric light’ (release: 15 maart 2024) omschrijft. De New Yorker heeft sinds zijn stormachtige debuut ‘Let love rule’ (1989) amper iets ingeboet aan charisma en spirit. De nazaat van Jimi Hendrix en Sly Stone stelt nooit teleur. Hij staat voor straffe nummers, geweldige concerten en een sound die alsmaar potiger is geworden. Die draagt deels de handtekening van Craig Ross, zijn lead gitarist en muzikale partner sinds het prilste begin. Kravitz is absolute rockadel. Een enkel bewijs: hij won vier jaar op rij de Grammy Award in de categorie Best Male Rock Vocal Performance. Een ongeëvenaarde prestatie. Trots om hem na een afwezigheid van bijna 10 jaar terug op Rock Werchter te mogen verwelkomen. Lenny Kravitz zal de openingsdag van het festival headlinen. Afspraak met deze rockgod op donderdag 4 juli aan de Main Stage!

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli. Eerder bevestigd: Måneskin, Sum 41, Yungblud, Snow Patrol en dEUS voor vrijdag 5 juli, Dua Lipa, Khruangbin, Avril Lavigne, Róisín Murphy, Nothing But Thieves en The Last Dinner Party voor zaterdag 6 juli en Foo Fighters, Royal Blood en Michael Kiwanuka voor zondag 7 juli.

De ticketverkoop start morgen om 10 uur via ticketmaster.be. Meer namen voor de komende editie worden binnenkort bekendgemaakt.