WERCHTER PARKLIFE - FAQ

Waar kan ik tickets kopen voor Werchter Parklife?

Tickets voor WERCHTER PARKLIFE zijn uitsluitend te koop via Ticketmaster.be. Tickets worden steeds in pakket, zijnde 4 tickets en 1 parkingticket, verkocht. Voor een aantal concerten zijn er ook een beperkt aantal duo-pakketten, bestaande uit 2 toegangstickets en een parkingticket, beschikbaar.

Wat met EURO2020? Wat als de Rode Duivels spelen?

De belangrijkste bijzaak verliezen we niet uit het oog. Als de Rode Duivels doorstoten naar de volgende ronde, dan sleutelen we aan de timings van de optredens en zorgen we ervoor dat de wedstrijd geïntegreerd wordt in WERCHTER PARKLIFE.

Ik heb krediet van festivaltickets 2020/2021? Kan ik dit gebruiken voor de aankoop van tickets voor Werchter Parklife?

Ja, je kan het toegekende krediet gebruiken voor de aankoop van tickets voor Werchter Parklife. Je kan je openstaand krediet steeds raadplegen via je Ticketmaster-account. Meer weten over deze regeling? Alle info vind je op de FAQ pagina’s van Ticketmaster.

Waarom enkel packages van 4 personen?

Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen – met focus op ieders veiligheid en gezondheid – verwachten we de bezoekers per bubbel van vier. Werchter Parklife is voorzien op de komst van 625 bubbels per concert, die op veilige afstand van mekaar plaatsnemen in onze gezellige concertarena. 

Do's & Don'ts

De veiligheid van concertgangers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. We hebben een stevig veiligheidsbeleid. Een hele set aan maatregelen is van kracht. Onze do’s en don’ts vind je hier.

Belangrijk:

  • Vuurtjes maken in het Festivalpark is strikt verboden.
  • Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden.
  • Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden van het festival.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden (al dan niet in opleiding) voor personen met een beperking.

Kan ik meewerken tijdens Werchter Parklife?

Het is niet mogelijk om op individuele basis als vrijwilliger te werken op Werchter Parklife. Het festival schakelt sinds jaar en dag vele verenigingen uit de wijde regio rond Werchter in. Met man en macht én bijzonder veel enthousiasme, zetten de medewerkers van verschillende verenigingen zich in op en rond het festivalterrein. Hun doel: hun steentje bijdragen aan het welslagen van het festival én de kas van de vereniging spijzen. Elke vereniging wordt immers vergoed door de festivalorganisatie.

Mag ik mijn ticket doorverkopen?

Je ticket maakt deel uit van een pakket. Dit kan niet apart doorverkocht worden. Je hebt enkel toegang tot de box die vermeld staat op het ticket. 

Wij komen met meerdere auto’s. Kan ik een extra parkingticket kopen?

In je aangekocht pakket zit automatisch 1 parkingticket inbegrepen. Indien je toch nog een extra parkingticket nodig hebt, kan je dit aankopen via Ticketmaster. Let wel op dat je de juiste datum selecteert.

Mag ik foto’s maken en filmen op Werchter Parklife?

Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine eenvoudige toestellen zonder afneembare lens en smartphones zijn wel welkom in het Festivalpark. Accessoires (zoals statieven, tripods, selfiesticks, Gopro-mounts, etc) zijn eveneens niet toegelaten.