WERCHTER PARKLIFE

Tickets

Tickets voor WERCHTER PARKLIFE zijn te koop via ticketmaster.be. De tickets worden steeds in pakket, zijnde 4 toegangstickets + parkingticket, verkocht. Voor een aantal concerten zijn er ook een beperkt aantal duo-pakketten, bestaande uit 2 toegangstickets en een parkingticket, beschikbaar.

Koop tickets voor Werchter Parklife

Nom nom nom

Een uitgebreid aanbod drank en eten worden aan tafel bediend. Bestelling en betaling gebeuren contactloos via het Wat Drink Je bestelplatform. De QR-code vind je op je tafel. Betalen doe je snel en veilig dankzij Payconiq by Bancontact en KBC Mobile

Download "Werchter Parklife menukaart DRANK"

Download "Werchter Parklife menukaart ETEN"

De exclusieve Martini Aperitivo en Casa Bacardi pakketten die je vooraf kon bestellen, zijn helemaal uitverkocht.

Heen & Weer

Het Festivalpark is gelegen aan de Haachtsesteenweg 23 in Rotselaar/Werchter. Kom je met de auto? In je ticketpakket zit meteen een parkingkaart, geldig voor het tijdslot vermeld op je ticket. Je rijdt het Festivalpark in naast de North West Walls-torens.

Kom je met de auto? Opgelet, er zijn tal van wegenwerken in de omgeving van Werchter Parklife. Gebruik Waze of Google Maps en laat je niet vastrijden op de afsluitingen. Wij zorgen ervoor dat alles up-to-date is in de navigatietoepassingen. Navigeer via Waze of Google Maps.

Woon je in de buurt? Dan raden we je aan met de fiets naar het Festivalpark te komen. Fietsen kunnen gratis en veilig gestald worden. Er wordt ook een kiss & ride zone voorzien nabij het Festivalpark.


Coronaveilige concerten

Veiligheid en gezondheid zijn altijd onze allerhoogste prioriteit. Gezien de huidige omstandigheden zijn enkele goede afspraken nodig. We danken je voor je begrip én voor de extra inspanningen.

 • Als bezoeker ben je verplicht om een mondmasker te dragen tijdens WERCHTER PARKLIFE. Enkel als je rond je tafeltje zit en bij je bubbel bent, hoeft het niet op.
 • Hou minstens 1,5 meter afstand van mensen die geen deel uitmaken van je bubbel.
 • Een goede handhygiëne is een must. Je vindt dispensers met reinigingsgel bij de inkom/uitgang en aan de toiletten. 
 • Alle tickethouders blijven in eigen bubbel. Rondlopen is niet toegestaan, tenzij voor toiletbezoek. 
 • Respecteer steeds het circulatieplan.
 • Drank en eten worden aan tafel bediend door personeel met een mondmasker. Bestelling en betaling gebeuren contactloos via het Wat Drink Je bestelplatform. De QR-code vind je op je tafel. 
 • Volg steeds de aanwijzingen van onze medewerkers.
 • Ben je ziek? Dan blijf je thuis.
 • De Covid coordinator voor WERCHTER PARKLIFE is Koen Scholiers (mail: koen.scholiers@livenation.be).

Do's & Don'ts

De veiligheid van concertgangers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. We hebben een stevig veiligheidsbeleid. Een hele set aan maatregelen is van kracht. Onze do’s en don’ts vind je hier.

Belangrijk:

 • Vuurtjes maken in het Festivalpark is strikt verboden.
 • Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden.
 • Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden van het festival.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden (al dan niet in opleiding) voor personen met een beperking.

Toegankelijkheid voor mensen met een handicap

WERCHTER PARKLIFE is toegankelijk voor mensen met een handicap. De parking is bijzonder ruim, op een verharde ondergrond, vlak bij de ingang. Het middenplein is rolstoelvriendelijk, overal waar opstapjes zijn, worden ook ramps voorzien. Er zijn rolstoelvriendelijke toiletten ter beschikking. Alle boxen zijn toegankelijk met rolstoel, met uitzondering van de boxen op de tribune.

Terreinplan

Verkoopsvoorwaarden

Onze verkoopsvoorwaarden vind je terug op deze pagina.