Vanaf 1 juli tot 1 augustus in het Festivalpark: WERCHTER PARKLIFE.  Eén maand lang, vier dagen per week de beste concerten in een tijdelijke openlucht-arena in het Festivalpark. Per show kunnen er tot 2.500 fans coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten.

WERCHTER PARKLIFE start - toch wel symbolisch - op donderdag 1 juli. De openluchtarena is open for business tot zondag 1 augustus. Op donderdag en vrijdag is er steeds een avondconcert. Op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows. De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. De setting is klein naar Werchterse normen. Tot 2.500 fans zijn welkom per concert. De bubbels van vier krijgen een eigen plek in de halvemaanvormige arena bestaande uit een parterre en tribune. Gegarandeerd goed zicht, gegarandeerd gezellig, ook met inachtneming van de coronamaatregelen. Dranken en een selectie fijne catering worden contactloos besteld en aan tafel geserveerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor wel 625 veilige bubbelfeestjes per concert.

Stap voor stap start de livemuzieksector op. Vanaf 1 juli mogen tot 2.500 personen georganiseerd in openlucht samenkomen. Niks zo mooi als samen muziek beleven. Samen genieten. Samen zingen. Samen dansen. Samen zijn. Niks zo mooi om dat in het Festivalpark van Werchter te doen, daar waar muziekfans thuis zijn. De vaste waarden Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique zijn naar 2022 uitgesteld. De zomer van 2021 zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. De goesting om muziek opnieuw live te beleven is immens groot. Bij ons, bij de artiesten, bij alle crew en medewerkers, bij de fans.