Tickets

Ticketprijzen

Tickets voor Rock Werchter 2022 zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be.

  • Combifestivalticket (geldig van 30 juni t.e.m. 3 juli): 266 euro: UITVERKOCHT! (wachtlijst)
  • Dagfestivalticket donderdag 30 juni: UITVERKOCHT! (wachtlijst)
  • Dagfestivalticket vrijdag 1 juli: UITVERKOCHT! (wachtlijst)
  • Dagfestivalticket zaterdag 2 juli: UITVERKOCHT! (wachtlijst)
  • Dagfestivalticket zondag 3 juli: UITVERKOCHT! (wachtlijst)

Elk festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter.

Belangrijk: wie wenst te overnachten op één van de festivalcampings, dient naast een festivalticket ook een campingticket aan te kopen.

Wat met mijn tickets voor Rock Werchter 2020 of 2021?

Had je een ticket (of campingtickets, drankbonnen...) voor Rock Werchter 2020 of 2021? Dan had je tot eind september 2021 de kans om die bestelling door Ticketmaster te laten omzetten in krediet. Dat krediet kan je bij Ticketmaster vrij besteden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter tot en met 31 augustus 2023.

Als je je bestelling niet liet omzetten naar krediet, werd je bestelling automatisch overgezet naar Rock Werchter 2022. Je vindt in dat geval je NIEUWE ticket(s)/voucher(s) terug in je account op Ticketmaster.be. Let op: tickets van Rock Werchter 2020 of 2021 zijn niet meer geldig. Breng dus zeker deze nieuwe tickets mee naar het festival.

Heb je een ticket voor Rock Werchter 2022 dat je niet zal kunnen gebruiken? Lees dan zeker ook het puntje “Kan ik mijn Rock Werchter-ticket doorverkopen via Ticketmaster?” op deze pagina.

Deze maatregelen voor de hele live muzieksector kaderen in het besluit van de minister van economie en consumentenzaken. Ze beschermen zowel de consument maar beperken evengoed de impact van de corona-crisis voor de organisatoren. Lees hierover meer op deze pagina.

Heb je nog vragen? We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions-pagina van onze ticketpartner Ticketmaster. Nog vragen? De Ticketmaster-medewerkers staan tot je dienst!

Kan ik mijn Rock Werchter-ticket doorverkopen via Ticketmaster?

Je kan je Rock Werchter combi- en dagtickets te koop aanbieden aan andere fans in de wachtlijst. Nevenproducten zoals camping, food & drinkvouchers kunnen niet doorverkocht worden.

Het doorverkopen van Rock Werchter combi- en dagtickets is enkel mogelijk via het officiële doorverkoopplatform van Ticketmaster. Je vindt hier meer details over hoe je jouw tickets kan doorverkopen.

Kan ik doorverkooptickets aankopen met een voucher?

Het is niet mogelijk om doorverkooptickets aan te kopen met een voucher.

Waarom is het doorverkoopplatform van Ticketmaster enkel beschikbaar voor Rock Werchter en Werchter Boutique?

Rock Werchter en Werchter Boutique zijn uitverkocht. Voor andere festivals in festivalpark Werchter is het doorverkoopplatform momenteel niet beschikbaar.

Eerste hulp bij ticketproblemen

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Wees op je hoede!

⚠️ Bestel je tickets enkel via www.ticketmaster.be. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Reis- en hotelpakketten

In samenwerking met Keolis Travel (ook bekend als De Boeck Incoming) bieden we all-in packages aan (= combiticket Rock Werchter + hotel + transfer hotel/festival). Ontdek het mooie aanbod hier!

Voordeel voor groepen

Een mooi voordeel voor wie in grote groep naar Rock Werchter komt. Bij aankoop van 25 combitickets krijg je er 1 combiticket gratis bovenop. Interesse? Neem contact met ons voor voorwaarden van de groepsaankoop via groups@rockwerchter.be.

Georganiseerde busreizen naar Rock Werchter

Vanuit België, Nederland of het Verenigd Koninkrijk: Maximal Trips