Combitickets

Tickets voor Rock Werchter 2019 zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.ticketmaster.be en www.proximusgoformusic.be. Een combifestivalticket (geldig van 27 t.e.m. 30 juni) kost 243 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Elk festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter. Meer info daarover vind je hier.

Belangrijk: wie wenst te overnachten op één van de festivalcampings, dient naast een festivalticket ook een campingticket aan te kopen.

Wist je dat je met de aankoop van je Rock Werchter-ticket het goede doel kan steunen? Ook dit jaar brengen we het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life in verkoop. Per verkocht ticket uit dit contingent wordt 5 euro overgemaakt aan Music For Life tvv. Think Pink.

Wie een Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life koopt, maakt bovendien kans om het gouden Rock Werchter ticket in de wacht te slepen. Goed voor oa. een rondleiding achter de schermen van Rock Werchter 2019, drank/eetbonnen en een rondje in de Apero. Kortom: een festivalticket met een gouden randje, een unieke ervaring met veel glans. Het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life is te koop via www.ticketmaster.be en www.proximusgoformusic.be.

KOOP TICKETS