Tickets

Eerste hulp bij ticketproblemen

Onze ticketpartner Ticketmaster helpt je graag verder met je vragen:

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster zijn elke werkdag – van maandag t/m vrijdag – van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u bereikbaar via:

  • Voor oproepen vanuit België: 070 222 107 (0.30€/min)
  • Voor internationale oproepen: +32 (0)70 222 107 (0.30€/min)

Houd best eventuele reservatiegegevens bij de hand, dat vergemakkelijkt het hulp bieden.

Opgelet met ticketaanbod via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media!

Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen ticketmaster.be en proximusgoformusic.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Hotel Packages

In samenwerking met De Boeck Incoming & Events bieden we all-in packages aan (= combticket Rock Werchter + hotel + transfer hotel/festival). Ontdek het mooie aanbod hier!

Voordeel voor groepen

Een mooi voordeel voor wie in grote groep naar Rock Werchter komt. Bij aankoop van 50 combitickets krijg je er 2 combitickets gratis bovenop. Interesse? Neem contact met ons voor voorwaarden van de groepsaankoop via groups@rockwerchter.be.

Meer praktische info