Tickets

Ticketprijzen

Tickets voor Rock Werchter 2020 zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

 • Combifestivalticket (geldig van 2 t.e.m. 5 juli): 243 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).
 • Dagfestivalticket donderdag 2 juli: 110 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
 • Dagfestivalticket vrijdag 3 juli: 110 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
 • Dagfestivalticket zaterdag 4 juli: 110 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
 • Dagfestivalticket zondag 5 juli: 110 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage)

Elk festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter. Meer info daarover vind je hier.

Belangrijk: wie wenst te overnachten op één van de festivalcampings, dient naast een festivalticket ook een campingticket aan te kopen.

Eerste hulp bij ticketproblemen

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online en telefonisch tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Nieuw ✦ Word Rock Werchter ambassador

Ben jij helemaal gek van Rock Werchter? Meld je dan nu aan als Rock Werchter Ambassador. Jij brengt vrienden mee naar Rock Werchter, wij belonen je. Met gratis tickets. Of drankbonnen. Of exclusieve merchandise. 

Hoe werkt het Rock Werchter ambassador programma?

Heel simpel: je verdient punten voor elk ticket dat je aan je vrienden verkoopt. Deze punten kun je inwisselen in de beloningsshop. Hoe meer punten, hoe meer beloningen je kunt claimen voor jou en je vrienden. Hebben we je aandacht? Hier zijn de next steps!

 • Maak een ambassadeurs account aan via deze link .
 • Log in en klik op ‘start verkopen’
 • Kies het tickettype en aantal dat je wilt verkopen aan een vriend. Vul zijn/haar gegevens in en verstuur een uitnodiging om een ticket van je te kopen.
 • Zodra de aankoop is voltooid, zie je de punten verschijnen in je dashboard en kan je, eens je voldoende punten verzameld hebt, een beloning claimen.

Onze Community Manager is gedurende de hele campagne beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te adviseren over hoe je zoveel mogelijk kunt verkopen en belangrijke festival updates te delen! 

Rock Werchter Ambassador Programma powered by Verve.

Wees op je hoede!

⚠️ Bestel je tickets enkel via de officiële ticketsites www.proximusgoformusic.be en www.ticketmaster.be. Bestel niet blindelings via de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het festival zullen geven.

Er is in België een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

 • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
 • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
 • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
 • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen ticketmaster.be en proximusgoformusic.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Hotelpakketten

In samenwerking met Keolis (ook bekend als De Boeck Incoming) bieden we all-in packages aan (= combiticket Rock Werchter + hotel + transfer hotel/festival). Ontdek het mooie aanbod hier!

Voordeel voor groepen

Een mooi voordeel voor wie in grote groep naar Rock Werchter komt. Bij aankoop van 25 combitickets krijg je er 1 combiticket gratis bovenop. Interesse? Neem contact met ons voor voorwaarden van de groepsaankoop via groups@rockwerchter.be.

Meer praktische info