NL
Festivalpark Werchter Belgium

Update: The Barn

Topprogrammatie in de beste tent. Daar willen jullie graag massaal bij zijn. The Barn heeft een capaciteit van 20.000 mensen. Donderdag werd ze afgesloten bij Warhaus, Charlotte de Witte en Iggy Pop, gisteren tijdens Ben Howard en Editors. Om veiligheidsredenen is dat. We volgen de bezettingsgraad erg nauwgezet op.

We begrijpen dat sommigen ontgoocheld zijn als de tent afgesloten wordt. In The Barn kunnen we topnotch producties aan. Maar als ze vol is gaat ze toe. Onze keuze heeft voor- en nadelen. Tussen The Barn en KluB C staat een scherm waar, met het beste geluid, de show wordt gestreamd. Wie een show niet wil missen, raden we aan tijdig naar de tent te gaan.

Omdat we ook vandaag en morgen nog drukke momenten verwachten aan The Barn, hebben we wel enkele verbeteringen aan de site aangebracht. Om de druk buiten de tent te verlagen is een inkomconstructie met bemande crash barriers met poortjes geplaatst. Zo kan de instroom in de tent rustiger verlopen, anderzijds kan de druk opgevangen worden. Ook wordt een tweede buitenscherm met PA geplaatst aan de rechterkant van The Barn.