NL
Festivalpark Werchter Belgium

Rock Werchter verwelkomt Casa Bacardi en The Towers by Jupiler

Rock Werchter biedt naar goede gewoonte een avontuurlijke muzikale mix van het beste van nu. En daar komen vanaf deze editie ook de beste feestjes bij. Rock Werchter introduceert in één klap twee gloednieuwe partyconcepten in het Festivalpark: The Towers by Jupiler en Casa Bacardi. ​ 

The Towers by Jupiler vestigt zich op de North West Walls site, temidden van de street-art kunstinstallatie. De DJ booth zit onder in de hoogste toren verwerkt. In de change-overs van de optredens van de Main Stage weerklinkt de beste partymuziek van ondere andere Jeroen Delodder, Goe vur in de Otto, Soul Shakers en Silver Sisters.

Casa Bacardi, al enkele jaren in kleine vorm present op het festival, groeit door. De gloednieuwe danstent staat achteraan in het Festivalpark, bij de Slope, naast de hoofdingang. De DJ line-up is eclectisch. Van latin beats tot aanstekelijke funk, warme soul en alles daartussen. Bibi Seck, ​ David Vunk, CC:DISCO!, Jarreau Vandal, Willie Wartaal, Faisal, Taylah Elaine zijn maar enkele namen die voor zwoele momenten zorgen in Casa Bacardi op Rock Werchter.

De volledige line-up van The Towers by Jupiler en Casa Bacardi is vanaf nu beschikbaar in de Rock Werchter app. Gisteren werd ook het programma van de feestjes in Central Park op The Hive voorgesteld. Kampeerders die op The Hive en The Hive Resort overnachten, krijgen van Studio Brussel een geweldig party-programma gepresenteerd.

Festivaltickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Combitickets en dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn uitverkocht. Er zijn nog beperkt dagtickets voor donderdag beschikbaar.