NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Rock Werchter plant bos met groene betaalapp bonsai

#COLLAB: In samenwerking met groene betaalapp bonsai gaan we een festivalbos planten!  Festivalfans die via de bonsai-app betalen in aanloop naar en tijdens Werchter Boutique, TW Classic of Rock Werchter, planten per tien transacties een boom. bonsai beloont hen voor hun positieve impact met ‘Leaves’ waarmee ze festivaltickets en andere exclusieve rewards kunnen winnen en verzilveren in hun app. 

We streven ernaar om samen 100.000 bomen te planten. Ons festivalbos zal worden aangelegd met mangrovebomen in het tropisch klimaat van Madagaskar. Het festivalbos in Madagaskar heeft dankzij zijn locatie een positieve impact op het klimaat op de lange termijn. Mangrovebomen staan bekend voor hun vier keer hogere CO2-absorptiecapaciteit. 

Jelle Baats, CEO van start up bonsai: “We zijn vereerd om samen te werken met klinkende festivals van Belgische bodem en verwelkomen het festivalpubliek graag tot ons groeiend aantal gebruikers. Samen met hen willen we ons doel van 20 miljoen geplante bomen tegen 2025 behalen. Zo betalen we de planeet letterlijk terug.”

Lees meer via rockwerchter.paybonsai.com