NL
Festivalpark Werchter Belgium

Meer Lenny Kravitz, Yard Act toegevoegd en meer updates

Eén maand tot Rock Werchter 2024! In de mobile app van het festival worden de reminders om favoriete acts niet te missen volop aangevinkt, digitale Coins worden ingekocht, vooruitziende kampeerders oefenen alvast hoe de tent op te zetten en in te pakken, praktische afspraken met de festivalvrienden worden gemaakt. Het Festivalpark is in volle opbouw. De weerkaarten ogen eindelijk beter. Het aftellen kan nu echt beginnen.

Er vallen enkele programma-updates te noteren:

  • Lenny Kravitz heeft extra speeltijd gevraagd. Hij sluit de openingsdag van het festival af met een show van 2 uur. De timing van de andere concerten wordt hierdoor licht aangepast. STONE trapt het festival op de Main Stage al om 12u45 af.​ Ook de timing van de Slope acts wijzigt mee.
  • Tom Morello (vrijdag 5 juli) zal optreden in The Barn. Hij vult daar de spot in die vrijkwam na de annulatie van Bad Omens.
  • Yard Act is nieuw op de line-up. Ze openen KluB C op vrijdag 5 juli. Dat brengt meer aanpassing met zich mee in KluB C: Kneecap schuift door, Declan McKenna en Glints wisselen van spot. Archive neemt de spot van Tom Morello in (zie hoger).
  • Wissel: The Southern River Band en Peuk switchen. The Southern River Band heeft op donderdag 4 juli elders verplichtingen. Peuk, die op zaterdag 6 juli de Slope zouden openen, nemen hun plek over. En vice versa.

Festivaltickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Wie een combiticket wil scoren moet snel schakelen want de allerlaatste combi’s zijn nu te koop. Er zijn ook nog dagtickets voor donderdag 4 juli verkrijgbaar. Al de andere festivaltickets zijn uitverkocht.