NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

Feest! Fred again.. op Rock Werchter

You say Werchter, we say party! Hitproducer en songwriter Fred again.. komt op zaterdag 1 juli naar het Festivalpark. De Londenaar mixt verrassende samples, vrolijke house en jungle beats tot hypnotiserende, elektronische pop. Zijn Boiler Room sessie hoort bij de beste (en meeste bekeken) uit de reeks. Album ‘Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022)', het derde deel van de Actual Life-serie, is er net. Fred again.. is de sound van nu én morgen. Het wordt dik feest in The Barn.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Eerder bevestigd: Stromae voor donderdag 29 juni, Muse voor zaterdag 1 juli en Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age voor zondag 2 juli. De ticketverkoop start morgen, zaterdag 29 oktober om 10 uur via ticketmaster.be.

De danskoning van vandaag. Fred again.. – geboren Fred Gibson – maakt, met Brian Eno als mentor, school achter de schermen als producer en songsmid. Op zijn palmares staan samenwerkingen met schoon volk uit verschillende genres en generaties: George Ezra, Ed Sheeran, Charli XCX, Stormzy, Underworld,The xx… ​ ​ Fred treedt in volle coronacrisis uit de schaduw met project Actual Life, inmiddels aan deel 3 toe. De vaak gevoelige songs starten achter de piano en worden gevuld met beats, geluiden die hij plukt van sociale media, voice clips en andere samples. Dit is digitale bricolage van topniveau. Zijn doorbraak valt op het moment dat het nachtleven op slot zit. ‘Marea (We’ve lost dancing)’ wordt de soundtrack van het gemis. En een kraker wanneer de wereld weer open gaat. “Zweet in onze schoenen, tranen in onze ogen”, kopt Humo na het optreden van Fred again.. op Pukkelpop 22. Zijn veroveringstocht gaat verder. In december is er een tot de nok uitverkochte AB. Volgende zomer wacht Werchter.