NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

CORE Festival keert terug voor tweede editie in 2023


CORE Festival keert in 2023 terug na een geslaagde eerste editie eerder dit jaar. Eind mei genoten 40.000 bezoekers van het nieuwe festival te midden van de natuur in de hoofdstad. In 2023 zullen festivalgangers opnieuw ondergedompeld worden in een innemende totaalervaring van muziek, kunst en natuur. 

De tweede editie van CORE Festival vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 in het prachtige Ossegempark in Brussel, aan de voet van het Atomium. De voorverkoop start op vrijdag 16 december om 11u, de algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15u. Pre-registreren voor de voorverkoop kan nu via corefestival.com.

CORE Festival, een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter, wil alle zintuigen prikkelen. Het pakt uit met een eclectische line-up, een heerlijk foodaanbod en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties in het schilderachtige kader dat het Ossegempark biedt. De setting van CORE Festival is groen, het concept verfrissend en origineel. De line-up van CORE Festival 2023 wordt binnenkort bekend gemaakt.