NL
Koop tickets
Festivalpark Werchter Belgium

CORE 2023 onthult de eerste namen!

CORE Festival pakt uit met de eerste namen voor de tweede editie, die plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 in Brussel. Het Ossegempark vormt het prachtig decor voor een eclectische muzikale en visuele beleving. Het tweedaagse boutique festival strikt voor de tweede editie meteen een reeks gerenommeerde internationale artiesten.

Ook in 2023 kiest CORE overtuigd voor een boeiende mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. Dat vertaalt zich in de eerste namen die het festival vandaag kan aankondigen. Angèle, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Blessed Madonna, Romy, HAAi en DOMi & JD Beck zakken op zaterdag 27 mei af naar het Ossegempark. Voor zondag 28 mei zijn nu al alt-J, Denis Sulta, Goldband, Honey Dijon, KOKOROKO en Unknown Mortal Orchestra bevestigd. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt.

De voorverkoop voor CORE start op vrijdag 16 december om 11u, de algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15u. Pre-registreren voor de voorverkoop kan nu via corefestival.com.

CORE Festival, een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter, wil alle zintuigen prikkelen. Het pakt uit met een eclectische line-up, een heerlijk foodaanbod en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties in het schilderachtige kader dat het Ossegempark biedt. De setting van CORE Festival is groen, het concept verfrissend en origineel.

Eind mei genoten 40.000 bezoekers van het nieuwe festival te midden van de natuur in de hoofdstad. In 2023 zullen festivalgangers opnieuw ondergedompeld worden in een innemende totaalervaring van muziek, kunst en natuur.