FAQ

Waarom wordt Rock Werchter 2021 uitgesteld naar 2022?

Graag verwijzen we je naar dit blogbericht.

Wat met de voor Rock Werchter 2020/2021 aangekochte tickets en andere festivalproducten (campingtickets, drank/eetvouchers, accommodaties…). Worden deze terugbetaald?

De (Belgische) minister van Economie en consumentenzaken heeft maatregelen getroffen voor de hele live muzieksector. Een maatregel die zowel de consument beschermt maar evengoed de impact van de huidige crisis voor de organisatoren beperkt. Lees hierover meer op deze pagina.

Uitgangspunt is dat je bestelling van Rock Werchter 2021 volledig overgezet wordt naar 2022. Je hoeft niks te ondernemen. De naar 2022 geüpdatete tickets, en eventuele nevenproducten, zitten binnenkort in je ‘my account’ op Ticketmaster.be en zijn zo ineens klaar voor gebruik in 2022. Indien je wenst dan kan je je bestelling echter in krediet laten omzetten. Dat kan je dan vrij besteden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter tot en met 31 augustus 2023. Dit krediet kan aangevraagd worden tot 30 september 2021. Alle tickethouders krijgen nog een e-mail die de procedure toelicht.

Heb je nog vragen? We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions-pagina van onze ticketpartner Ticketmaster. Nog vragen? De Ticketmaster-medewerkers staan tot je dienst!

Waarom heeft de overheid de krediet-maatregel uitgewerkt?

Op saveyourticket.be kan je lezen waarom de maatregel zo belangrijk is voor de brede culturele sector. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst van unieke culturele ervaringen kunnen blijven genieten.

Heb je vragen in verband met de ticketregeling of je bestelling?

We verwijzen je graag door naar de uitgebreide Frequently Asked Questions-pagina van onze ticketpartner Ticketmaster.

Ik heb Ticketmaster gecontacteerd i.v.m. mijn bestelling maar ik heb nog geen reactie ontvangen.

Het team van Ticketmaster heeft het dezer dagen bijzonder druk. Mogelijk duurt het even langer dan anders om naar je terug te koppelen. Dank voor je geduld.

Ik heb mijn Rock Werchter ticket niet via Ticketmaster aangekocht. Wat nu?

Gelieve contact op te nemen met de ticketverkoper bij wie je het ticket hebt aangekocht voor verdere opvolging. Ticketmaster is de officiële ticketpartner van Rock Werchter.

We kunnen dit niet genoeg benadrukken: wees steeds voorzichtig en koop je concerttickets enkel via de officiële kanalen! Tickets via een andere verkoper aangekocht kunnen vervalst of ongeldig zijn en geven je mogelijk geen toegang tot het festival. Voor meer info over de aankoop en doorverkoop van tickets kan je terecht op ilovemyticket.be of bij de FOD Economie.

Wanneer zal Rock Werchter in 2022 plaatsvinden?

Rock Werchter 2022 vindt plaats van 30 juni tot 3 juli in het Festivalpark.

Zal Rock Werchter 2022 dezelfde line up hebben als in 2021?

Een aantal artiesten van 2021 nemen we mee naar 2022, ze gaan in de mix met nieuwe namen. Onze programmatoren zijn al in onderhandelingsmodus. Hun doel: een weerom straffe line-up samenstellen. Aankondigingen volgen later. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.