Wat is The Hive Resort?

Mag het voor jou kamperen met dat beetje meer zijn? The Hive Resort is een rustige luxecamping vlakbij het Festivalpark. Het is er fijn relaxen. Het is er fijn verblijven. In The Hive Resort kies je voor een comfortabele kampeerervaring in een reeds opgestelde accommodatie: van een tipi tot een luxe lodge. Ontdek alle beschikbare packages hier.

Met een campingticket The Hive Resort kan je gegarandeerd kamperen op The Hive Resort vanaf woensdag 29 juni om 14u tot maandag 4 juli om 12u. Een campingticket geeft geen toegang tot het Festivalpark.

Tijdens de festivaldagen worden er in The Hive Resort allerhande activiteiten georganiseerd. Een yoga-sessie in de voormiddag? Een spelletje schaak met een medekampeerder ? Het kan. De camping wordt ook zo ingericht opdat er veel lounge- en chillruimte is. Er is een leuk café. Er is lekker eten. The Hive Resort biedt eveneens meer sanitair comfort. Toiletten zijn er watergespoeld. Het gebruik van douches is er gratis. En wie ’s nachts graag wil gaan dansen, kan terecht in Central Park op wandelafstand van The Hive Resort.

The Hive Resort, dat deel uitmaakt van camping The Hive, is gelegen langsheen de Werchtersesteenweg in Haacht (zone A).

Koop tickets