The Hive Resort packages

Pakket Tent

Tent 2

2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een van grondzeil voorziene tent voor 2 personen incl. grondzeil en 2 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 258 euro inclusief servicekosten.

Tent 4

4 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een van grondzeil voorziene tent voor 4 personen incl. 4 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 484 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Sahara

2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een ruime, van grondzeil voorziene, Sahara tent voor 2 personen incl. 2 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 418 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Tipi

Tipi 5

5 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een een grondzeil voorziene tipi-tent voor 5 personen incl. 5 veldbedjes, vloerkleed, tafel en krukjes.

Dit pakket kost 975 euro inclusief servicekosten.

Tipi 7

7 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een grondzeil voorziene tipi-tent voor 7 personen incl. 7 veldbedjes, vloerkleed, tafel en krukjes.

Dit pakket kost 1344 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Army Tent

Het Pakket Army Tent bestaat uit 8 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een met grondzeil voorzien legertent voor 8 personen incl. 8 luchtbedden.

Dit pakket kost 1000 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Army Deluxe Tent

Het Pakket Army Deluxe Tent bestaat uit 8 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een met houten vloer voorziene legertent voor 8 personen incl. 8 bedden (beddengoed niet inbegrepen).

Dit pakket kost 1408 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Lodge

In het luxe pakket Lodge zijn inbegrepen: 2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een gezellige lodge met houten vloer voor 2 personen inclusief 2 strandstoelen, een lampje, 2 volledig opgemaakte bedden.

Dit pakket kost 832 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets

Pakket Kayuto

Het neusje van de zalm. De mooiste kampeerervaring op The Hive Resort. Inbegrepen in het package zijn: 2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor de voorbehouden parking van The Hive Resort, de huur van een prachtige - volledig met deuren afsluitbare - kayuto met houten vloer voor 2 personen incl. 2 strandstoelen, 2 volledig opgemaakte bedden; verlichting op stroom, stopcontacten, bagagerekken, spiegel.

Dit pakket kost 1182 euro inclusief servicekosten.

Koop tickets