The Hive Resort packages

Pakket Tent (uitverkocht)

Tent 2 (uitverkocht)

2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een van grondzeil voorziene tent voor 2 personen incl. 2 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 258 euro inclusief servicekosten.

Tent 4 (uitverkocht)

4 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een van grondzeil voorziene tent voor 4 personen incl. 4 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 484 euro inclusief servicekosten.

Pakket Sahara (uitverkocht)

2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een ruime, van grondzeil voorziene, Sahara tent voor 2 personen incl. 2 luchtmatrassen.

Dit pakket kost 418 euro inclusief servicekosten.

Pakket Tipi (uitverkocht)

Tipi 5 (uitverkocht)

5 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een een grondzeil voorziene tipi-tent voor 5 personen incl. 5 veldbedjes, vloerkleed, tafel en krukjes.

Dit pakket kost 975 euro inclusief servicekosten.

Tipi 7 (uitverkocht)

7 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een grondzeil voorziene tipi-tent voor 7 personen incl. 7 veldbedjes, vloerkleed, tafel en krukjes.

Dit pakket kost 1344 euro inclusief servicekosten.

Pakket Army Tent (uitverkocht)

Het Pakket Army Tent bestaat uit 8 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een met grondzeil voorzien legertent voor 8 personen incl. 8 luchtbedden.

Dit pakket kost 1000 euro inclusief servicekosten.

Pakket Army Deluxe Tent (uitverkocht)

Het Pakket Army Deluxe Tent bestaat uit 8 campingtickets voor The Hive Resort, 2 parkeertickets voor The Hive Resort parking, de huur van een met houten vloer voorziene legertent voor 8 personen incl. 8 bedden (beddengoed niet inbegrepen).

Dit pakket kost 1408 euro inclusief servicekosten.

Pakket Lodge (uitverkocht)

In het luxe pakket Lodge zijn inbegrepen: 2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor The Hive Resort parking, de huur van een gezellige lodge met houten vloer voor 2 personen inclusief 2 strandstoelen, een lampje, 2 volledig opgemaakte bedden.

Dit pakket kost 832 euro inclusief servicekosten.

Pakket Kayuto (uitverkocht)

Het neusje van de zalm. De mooiste kampeerervaring op The Hive Resort. Inbegrepen in het package zijn: 2 campingtickets voor The Hive Resort, 1 parkeerticket voor de voorbehouden parking van The Hive Resort, de huur van een prachtige - volledig met deuren afsluitbare - kayuto met houten vloer voor 2 personen incl. 2 strandstoelen, 2 volledig opgemaakte bedden; verlichting op stroom, stopcontacten, bagagerekken, spiegel.

Dit pakket kost 1182 euro inclusief servicekosten.