Wat is The Hive ADL?

The Hive ADL camping is er speciaal voor mensen met een beperking, met allerhande faciliteiten opdat ook zij ten volle kunnen genieten van het festival. The Hive ADL bevindt zich tegenover de ingang van het Festivalpark. Ook dit jaar werkt Rock Werchter samen met Inter, een organisatie gespecialiseerd in het toegankelijk maken van evenementen voor mensen met een beperking.

The Hive ADL camping is open vanaf donderdag 5 juli om 8u tot maandag 9 juli om 12u.

Personen met een handicap die wensen te verblijven op de The Hive ADL camping dienen daartoe een speciaal ticket aan te kopen. Een ticket The Hive ADL kost 27,5 euro (inclusief 2,5 euro servicekosten) ongeacht de duur van het verblijf. Deze tickets kunnen uitsluitend via dit formulier aangevraagd worden. Er zal ter controle gevraagd worden naar een Europese blauwe parkeerkaart of ander document dat beperking aantoont.

Het zou sneu zijn dat een festivalganger met een handicap zonder vrienden of begeleider moet kamperen. Daarom kunnen er per persoon met een handicap maximaal 5 campingtickets The Hive ADL worden aangekocht. Let wel: bij aankoop van de tickets voor de ADL-camping moet meteen het juiste aantal tickets worden aangekocht. Bovendien dienen de tickets op naam te staan van de persoon met de beperking (en niet van 1 van de begeleiders).

Mensen die geen nood hebben aan de ADL-kampeervoorziening maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…), dienen geen speciale kampeertickets te kopen. We vragen wel om de overige faciliteiten op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen voor 13 juni 2018. Lees meer over de werking van Inter in het Festivalpark hier.

  • Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan je bij Ticketmaster terecht op het nummer +32 (0)70 / 22 31 93.
  • Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking: rockwerchter@inter.vlaanderen