20 mei 2022

TW Classic gaat XL

Rock Werchter Encore. Een bisrondje, een extra festivaldag, om de terugkeer van de festivals te vieren. Het plan was en blijft geweldig. Helaas zit het momentum niet mee. Maar de Werchterse organisatie gaat een uitdaging nooit uit de weg. Van de nood een deugd maken. Het kan.

Het programma van TW Classic, op zaterdag 25 juni, met headliner Nick Cave and The Bad Seeds, wordt feestelijk uitgebreid. The Barn en KluB C gaan mee in de mix, net als grotendeels de line-up van Rock Werchter Encore. Werchter viert de festivals met een extralarge versie van TW Classic op zaterdag 25 juni. Stonden al op de affiche: Nick Cave and The Bad Seeds, Placebo, The Smile, Courtney Barnett, Sleaford Mods en Whispering Sons. Florence + the Machine, The Kid Laroi, The Specials, Zwangere Guy, Intergalactic Lovers, Sky Ferreira, AG Club, Sylvie Kreusch en Noordkaap zijn er ook bij.  Feest zal het zijn!

De aangekochte tickets van Rock Werchter Encore geven toegang tot TW Classic. Wie verhinderd is op zaterdag 25 juni kan via Ticketmaster een terugbetaling van zijn/haar Rock Werchter Encore ticket vragen. Voor TW Classic zijn er nog tickets beschikbaar via ticketmaster.be.