19 jun. 2020

Rock Werchter for LIVE2020, part 2

Geen Rock Werchter? Toch Rock Werchter. Anders dan anders. Dat wel. Rock Werchter voor LIVE2020 zal het zijn. Van 2 tot 5 juli opent Rock Werchter een zomerbar in het Festivalpark, op de North West Walls site. En ook de live muziek keert terug naar het Festivalpark. Op donderdag 2 juli treedt Selah Sue op in de zomerbar, op vrijdag 3 juli Tourist LeMC, op zaterdag 4 juli Bazart. Op zondagavond 5 juli wordt er rechtstreeks vanuit het Festivalpark uitgezonden op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be. Een show met live muziek van Emma Bale, Glints, SONS, Eefje de Visser en Arno.

Ook digitaal is Rock Werchter te beleven. RWTV brengt via Proximus Pickx en op rockwerchter.be een selectie van de beste concerten uit de archieven van het festival. Er zijn online party’s zijn voor wie thuis of elders in zijn bubbel een feestje wil bouwen. Er worden volop herinneringen opgehaald en gedeeld. En op zaterdagavond wordt er gekwist.

Het volledige online programma van Rock Werchter for LIVE2020 is binnenkort beschikbaar via de Rock Werchter app en op rockwerchter.be. Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 20 juni om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Inschrijven voor de Rock Werchter Huiskamerquiz kan vanaf nu via huiskamerquiz.be.

Centraal staat LIVE2020. Via diverse initiatieven wil Rock Werchter tijdens het festivalweekend fondsen verzamelen voor het solidariteitsfonds van de livemuzieksector.