Combitickets

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.ticketmaster.be en www.proximusgoformusic.be. Een combifestivalticket (geldig 5 juli t/m 8 juli) kost 238 euro (inclusief 6,5 euro servicekosten en 1,5 euro mobiliteitsbijdrage).

Elk festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet voor het openbaar vervoer (trein/festivalbus) naar en van Werchter. Meer info daarover vind je hier.

Camping is niet inbegrepen in het festivalticket. Wie wenst te overnachten op één van de festivalcampings, dient naast een festivalticket ook een campingticket aan te kopen.

Met de aankoop van een Rock Werchter ticket het goede doel steunen? Dat kan! Ook dit jaar wordt een Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life in verkoop gebracht. Per ticket uit dit contingent verkocht wordt 5 euro overgemaakt aan Music For Life tvv. Rozemarijn. Wie een Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life koopt, maakt kans om het gouden Rock Werchter ticket in de wacht te slepen. Goed voor oa. een rondleiding achter de schermen van Rock Werchter 2018, drank/eetbonnen en een rondje in de Apero. Kortom: een festivalticket met een gouden randje, een unieke ervaring met veel glans. Het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life is te koop via ticketmaster.be.

KOOP TICKETS