Rock Werchter 2017

29 juni - 2 juli 2017

Camping Regular tickets vanaf vandaag te koop!

Voor jou geen Rock Werchter zonder kamperen? We nemen je graag even mee door ons mooie aanbod.

Is het festivalleven voor jou één groot feest? Met bovendien ook net dat tikkeltje meer comfort en prima faciliteiten? Dan is The Hive jouw place to be! Mag het al wat luxueuzer? Wat meer chill en met reeds opgesteld tijdelijk verblijf? Dan boek je één van de resterende packages op The Hive Resort. Hou je het graag basic? Dan is er voor jou zeker een plaatsje op een Camping Regular.

De verkoop van campingtickets Regular start vanaf vandaag. Dat is wat later dan gepland. Rock Werchter moet het vanaf dit jaar met minder Camping Regular doen. Een aantal kampeerterreinen verdwijnen omdat ze in VEN gebied gelegen zijn. De Vlaamse wetgeving stelt dat bepaalde activiteiten – waaronder kamperen – in deze gebieden niet meer uitgevoerd mogen worden. Dat was al paar jaar geweten. Het was even puzzelen om het aanbod voor komende zomer goed in kaart te brengen.

Op drie terreinen zal Camping Regular aangeboden worden: A1, C3 en C7. Goed voor drie Camping Regular ticketcategorieën. Dat is nieuw. Je koopt dus meteen een ticket voor een welbepaalde camping Regular.

Een campingticket regular, optie A1, C3 of C7, kost 27 euro (vvk) ongeacht de duur van het verblijf. Met een campingticket regular, optie A1, C3 of C7, kan op de desbetreffende camping verbleven worden van donderdag 29 juni om 8u tot maandag 3 juli om 12u.

Een (vernieuwd & handig) overzicht van het volledige campingaanbod vind je hier!