Rock Werchter 2017

29 juni - 2 juli 2017

Alt-J op zondag 2 juli

Vrijdag 16u is wat vroeger vandaag. De affiche van Rock Werchter 2017 is weerom een bijzonder mooie naam rijker. Het Britse trio alt-J komt op zondag 2 juli naar het Festivalpark. Het zijn magiërs met muziek.

Tik alt en J in op een toetsenbord van Apple en je krijgt Δ, de Griekse letter delta. Dat teken gebruikt men in de wiskunde en de fysica om de veranderingen van grootheden aan te geven. Met wat dichterlijke vrijheid kan je zeggen dat alt-J iets gelijkaardigs doet met de popgeschiedenis. Het trio verzamelt de topmomenten van de afgelopen 60 jaar en zet die om in een eigen universum. Het is daarin even bedreven als vindingrijk. Alt-J viert in 2017 haar tiende verjaardag.

Rock Werchter pakt in 2017 sterk uit. Kings of Leon en Arcade Fire spelen op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni, Blink-182, Linkin Park en System Of A Down op zaterdag 1 juli. Alt-J staat er, net zoals Foo Fighters, op zondag 2 juli. Meer namen volgen binnenkort. Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot 2 juli in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.